Αυτόν τον δήμο ποιος θα τον πάρει; 19 οι υποψήφιοι για το 2019…

«Αυτόν τον δήμο ποιος θα τον πάρει;» Με αυτόν τον τίτλο ξεκινά το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατία» σχετικά με τους μνηστήρες για τον δήμο Θεσσαλονίκης ενόψει των επόμενων δημοτικών εκλογών. Το ενδιαφέρον στο άρθρο έχει να κάνει με τον αριθμό των ονομάτων που φέρονται να ενδιαφέρονται, οι οποίοι -σύμφωνα με την εφημερίδα- έχουν φτάσει αισίως τους 19. Δηλαδή, 19 υποψήφιοι για το 2019!

Στα ονόματα τώρα. Εχουμε και λέμε: Γιάννης Μπουτάρης και αν τελικά δεν κατέβει Παναγιώτης Αβραμόπουλος και Σπύρος Πέγκας, Σταύρος Ανδρεάδης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Μάκης Κυριζίδης, Δημήτρης Κούβελας, Χάρης Αηδονόπουλος, Σταύρος Καλαφάτης, Εύα Καϊλή, Σπύρος Βούγιας, Γιάννης Μυλόπουλος, Κατερίνα Νοτοπούλου, Ρία Καλφακάκου, Γιάννης Δελής, Αρτέμιος Ματθαιόπουλος, Λάκης Ιωαννίδης, Μάκης Στεργίου και ο υποψήφιος που θα επιλέξει η παράταξη «Μένουμε Ελλάδα».

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο αριθμός των υποψηφιοτήτων αυξήθηκε σημαντικά από τον φετινό χιονιά και από την αδυναμία που επέδειξε ο δήμος Θεσσαλονίκης να αντιμετωπίσει τα φαινόμενα της κακοκαιρίας…

 

πηγή: myportal.gr

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ