Γιώργος Πατούλης στο MyPortal.gr: Δεν έχουν τι άλλο να καταλογίσουν και σου βάζουν μια στάμπα, γαλάζιος, πράσινος, ροζουλί… αυτή τη στιγμή η μόνη λύση είναι να έχουμε την αυτοδιοίκητή μας ταυτότητα και όχι την κομματική

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Και Κοινοτήτων Ελλάδος, γιατρός χειρουργός ορθοπεδικός και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, μιλάει στο myportal.gr και τη δημοσιογράφο, Μαρία Σαμολαδά.

Υπογραμμίζει τους κινδύνους που κρύβει η αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, απαντάει για το αν θα είναι υποψήφιος βουλευτής και με ποιο κόμμα και δεν παραλείπει να αναφερθεί στη συνάντηση που δεν έγινε με τον Π.Σκουρλέτη και η οποία προκάλεσε μια σκληρή ανακοίνωση του Υπουργείου προς τον ίδιο.

Αναφέρεται στην εμπειρία του ως ο μόνος Έλληνας που ήταν καλεσμένος στην ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ, και τη σχέση του με τον Ντ. Τράμπ, απαντάει στους επικριτές του για τις θέσεις και τα αξιώματα τα οποία κατέχει, καθώς και για την σύζυγό του και τη διακόσμηση του σπιτιού τους.

 

πηγή: myportal.gr

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ